17-Okt-2009 - Hotel

Front of the hotel

We gingen voor een lang weekend naar Simbabwe. Voornamelijk om daar van een enorme waterval te genieten. Ik had gehoord dat Victoria Falls enorm mooi moest zijn om te zien dus we besloten daarheen te gaan.
Toen we in de shuttle zaten van het vliegveld naar het hotel moesten we eerst bij een ander hotel stoppen om de andere mensen eruit te laten. Dat hotel waar zij in zaten zag er best mooi uit dus we vroegen ons af of onze ook zo mooi zo zijn. Toen de bestuurder ons toen liet zien waar wij zaten. Wisten wij al dat ons hotel er een stuk beter uit zag.


Het gebied waar het hotal in lag was erg groot. En zelfs zo dichtbij de watervallen dat we ze konden horen vanuit het hotel gebied. Het eerste wat ons opviel van het hotel was de waterval bij de ingang zoals op de foto boven te zien. Hoe meer we zagen van het hotel hoe beter het ook werd

Swimming pool at the hotelAls eerste liepen we langs de zwembaden op weg naar onze kamer. We zagen toen al de 4 verschillende zwembaden waar ook een bar bij was. Wat ook wel handig was want het was enorm warm hier.  Na de zwembaden liepen we nog door een gang tot we eindelijk in onze kamer kwamen. En ook de kamer en vooral het uitzicht was adembenemend  te noemen. We keken namelijk gewoon zo de natuur in vanuit ons balkon.

Ondanks dat het geen rijk land meer is was het voedsel goed. Ze hadden een lopend buffet om je in de avond te vullen. Tevens zat er een pizzaria en een Spurrs restaurant op het complex. Je kon dan niet alles krijgen op de kaart omdat ze bepaalde ingredienten gewoon niet hadden toch was het goed te eten. Tevens was er een casino bij het hotel alleen die was altijd leeg.

Be Sociable, Share!

Tags:

Leave a Reply